
بروزرسانی: 25 تیر 1404
1- یک کاسه سوپ گوجه فرنگی داغ کدو حلوایی
روزهای شلوغ و سرد، سوپ های آسان و گرم کننده را می طلبد! وارد کنید: ما 1-گلدان سوپ کدو تنبل تند با شیر نارگیل، گوجه فرنگی و ادویه های گرم الهام گرفته از کارائیب. این خوشمزه، راحت است و با منگنه های ساده انباری همراه است!
حتی بهتر؟ وجود دارد حداقل تراشه حدوداً آماده خواهد شد 30 دقیقه. بیا سوپ درست کنیم
این سوپ کدو حلوایی تقریبا ساده + خوشمزه همانطور که اتفاق می افتد! پیاز، سیر و زنجبیل را خرد کنید، روزانه کمی ادویه اضافه کنید، چند قوطی را باز کنید و بجوشانید.
ترکیب ادویه دارای طعم کارائیب با زیره، گشنیز، مقدار زیادی زنجبیل تازه، و کاین برای تند کردنش! ادویه ها اختیاری هستند اگر آنها را در دست ندارید، اما این ادویه های جامائیکایی مورد علاقه طبیعت گرم کننده سوپ را افزایش می دهد.
سپس گوجه فرنگی، پوره کدو تنبل و شیر نارگیل را اضافه کنید. این مخلوط خامه ای و متعادل است و گوجه فرنگی ها کمی روشنایی می دهند.
تنها مواد باقی مانده آب (یا آب سبزیجات) و نمک + فلفل است. اجازه دهید سوپ بجوشد تا طعم آن ایجاد شود، سپس درجه خامه ای را که ترجیح می دهید انتخاب کنید!
اگر مایل هستید عالی سوپ خامه ای را در یک مخلوط کن پرقدرت مانند ویتامیکس بریزید. اگر به دنبال یک سوپ با کاربرد آسان و عمدتاً خامه ای هستید، مخلوط کن غوطه وری به خوبی کار می کند. یا اگر سوپ خود را با بافت اضافی دوست دارید، فوراً آماده خوردن است!
ما بی صبرانه منتظریم تا این سوپ کدو حلوایی را امتحان کنید! که آن:
خامه ای
داغ
زنجبیل
گرم شدن
درست کردن آسان (1 کاسه، 30 دقیقه!)
و بسیار خوشمزه
این سوپ فوق العاده همه کاره است و به خوبی با همه چیز از نان نان گیاهی آسان (یا نان نان کرکی بدون گلوتن) گرفته تا ساندویچ پنیر کبابی، بادمجان کبابی جامائیکایی، تاکوی گل کلم و ماهی پخته شده با گیاهان سازگار است.
همچنین برای هر کسی که در شرایط آب و هوایی احساس می کند یا به یک ظرف آرامش بخش نیاز دارد، یک هدیه عالی خواهد بود! یا یک دسته را فریز کنید و بعداً به عنوان هدیه برای خودتان لذت ببرید 😊.
دستور العمل های بیشتر کدو تنبل
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس را تگ کنید @minilistbaker در اینستاگرام. به سلامتی دوستان
سهام 4 (~1 ½ پیمانه وعده)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نارگیل یا آووکادو (در صورت اجتناب از روغن، زیر آب)
- 1 متوسط \u200b\u200bبزرگ پیاز سفید یا زرد، ریز خرد شده (1 پیاز 2 فنجان یا 300 گرم می دهد)
- 2 میخک سیر خرد شده
- 1 ½ - 2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده (بسته به اینکه چقدر زنجبیل دوست دارید تنظیم کنید)
- 1 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
- 1 قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده
- 1/2-3/4 قاشق چای خوری زمین کاین (با مقدار کمتر شروع کنید)
- 1/4 قاشق چای خوری ادویه های آسیاب شده (انتخاب من اما توصیه می شود)
- 1 (15 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده یا مکعبی خرد شده
- 1 (15 اونس) قوطی پوره کدو حلوایی (یا به جای 1 قوطی 1 ½ فنجان خانگی بریزید)
- 1 (14 اونس) قوطی شیر نارگیل سبک یا پر چرب (پر چرب برای یک سوپ غنی تر // یا خامه بادام هندی)
- 1 فنجان آب (یا زیر آب سبزیجات)
- 1 قاشق چای خوری نمک دریا (به علاوه بیشتر برای طعم دادن // در صورت استفاده از آب سبزیجات با 3/4 قاشق چایخوری شروع کنید)
- 3/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. وقتی داغ شد، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود - حدود 5 دقیقه. سیر، زنجبیل، زیره، گشنیز، فلفل چیلی و فلفل دلمه ای (اختیاری) را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه مرتب هم بزنید تا معطر شود.
گوجه فرنگی، کدو تنبل، شیر نارگیل، آبگوشت (یا آب)، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بگذارید بجوشد، روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید و حدود 20 دقیقه بجوشانید تا مزه ها ایجاد شود. بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، نمک بیشتری برای طعم کلی، فلفل دلمه برای گرما، یا فلفل هندی برای گرما اضافه کنید (ما تمام مقدار را اضافه کردیم، اما مقدار اضافه کردن شما به ترجیح شخصی و تندی فلفل بستگی دارد). به خاطر داشته باشید که هر چه مدت طولانی تری بپزد و بعد از یک شب نگهداری شود، طعم آن تشدید می شود.
- در این مرحله، می توانید آن ها را کمی ضخیم میل کنید، با استفاده از مخلوط کن غوطه وری آن ها را پوره کنید تا بافتی عمدتاً یکدست پیدا کنند، یا آن ها را به یک مخلوط کن گرما منتقل کنید و آن ها را مخلوط کنید تا کاملا یکدست و خامه ای شوند. هر سه گزینه خوشمزه هستند، اما اگر از گوجه فرنگی خرد شده (به جای له شده) استفاده می کنید، توصیه می کنیم برای طعم گوجه فرنگی سازگارتر/معادل تر، مخلوط کنید!
- بین کاسه های سرو تقسیم کنید و با گشنیز تازه و بادام هندی برشته تزیین کنید (هر دو اختیاری). این غذا با نان نان یا ساندویچ پنیر کبابی سرو می شود.
بقیه سوپ به خوبی در ظرف در بسته به مدت 3-4 روز در یخچال یا یک ماه (یا بیشتر) در فریزر نگهداری می شود.
*گوجه فرنگی های له شده به این سوپ طعم گوجه فرنگی یکدست تر و متعادل تر می دهد، بدون اینکه آنها را با هم مخلوط کنید، اما آنها نیز به صورت مکعبی خرد شده اند. اگر از مکعب ها استفاده می کنید، مخلوط کردن را توصیه می کنیم.
* بادام هندی تفت داده شده: در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.
*برای اینکه این غذا بیشتر به غذا تبدیل شود، آن را با نان یا نان سرو کنید و یک قوطی لوبیا سفید آبکش شده و آبکش شده را به سوپ اضافه کنید.
*اطلاعات تغذیه ای تقریبی است که با روغن زیتون، شیر نارگیل سبک و بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.
ارسال: 1 (~1 ½ فنجان) سرو کالری: 201 کربوهیدرات ها: 26.7 g پروتئین: 3.9 g چربی: 10.6 g چربی اشباع شده: 5.7 g چربی های چند غیر اشباع: 0.6 g چربی های تک غیر اشباع: 2.7 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 798 میلی گرم پتاسیم: 766 میلی گرم فیبر: 6.2 g شکر: 12.4 g ویتامین A: 2798 IU ویتامین C: 18 میلی گرم کلسیم: 86 میلی گرم آهن: 2.9 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/1-pot-spicy-pumpkin-tomato-soup/