1 کاسه مافین موز، شکلات و اسپند (گیاهی + جی اف)
انتشار: بهمن 02، 1403
بروزرسانی: 25 تیر 1404

1 کاسه مافین موز، شکلات و اسپند (گیاهی + جی اف)


یک دسته کلوچه موز شکلاتی وگان بدون گلوتن که با شکلات آب شده پوشانده شده است.

شکلات، موز، گردو... این ترکیب طعمی به این معناست. و در کیک؟ واقعا سحر و جادو! اینها مافین های موز و گردو کرکی هستند سبزی، بدون گلوتن، و سخاوتمندانه پر شده با گردو و شکلات چیپسی. هوبا هوبا!

پاداش؟ درست کردنش با استفاده از... 1 کاسه و یک دسته از مواد ساده و سالم. وقت کیک است، دوستان!

کنجاله بذر کتان، چیپس شکلات، روغن آووکادو، آب، آرد بادام، مخلوط آرد بدون گلوتن، موز، گردو، شربت افرا، نمک، وانیل و جوش شیرین.

اینها گیاهخواری + بدون گلوتن پنکیک چیپسی شکلاتی با رویه های بدون تخم مرغ شروع می شود: موز له شده و تخم کتان. کتان نه تنها این مواد گیاهی را حفظ می کند، بلکه فواید غنی امگا و فیبر را نیز به آن اضافه می کند و پت های کاملا مرطوب و لطیف را تضمین می کند.

موز را در ظرفی با تخم کتان له کنید

شربت افرا این مافین ها را حفظ می کند اکثرا به طور طبیعی شیرین شده (همراه با چیپس شکلات) و مخلوط آرد بادام و آرد بدون گلوتن باعث می شود فوق العاده کرکی با یک خرده لطیف بافت!

تراشه های شکلات را به یک کاسه مخلوط که روی آن گردوی خرد شده قرار داده شده است، اضافه کنید

علاوه بر مواد اولیه مافین مانند روغن (یا کره گیاهی)، جوش شیرین، وانیل و نمک، تنها دو ماده نهایی وجود دارد: چیپس شکلاتی و گردو!

عکس بالا از قالب مافین پر از خمیر و روی آن با چیپس شکلات و گردوی اضافی

الف سخاوتمندانه مقدار البته! ما به شما چیزی کمتر از شکلات ذوب شده و اسپند ترد قول نمی دهیم همه گاز می گیرد.

مافین های موز و شکلاتی وگان بدون گلوتن روی دسته ای از کاشی ها

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این کیک ها را امتحان کنید! آنها:

ظریف
مرطوب
قابل انعطاف
آجیل
تزئین شده با شکلات
درست کردن آن آسان است
و بسیار خوشمزه

از آنجایی که منحط و در عین حال سالم هستند، برای یک صبحانه تنبل آخر هفته یا به عنوان یک میان وعده برای لذت بردن در طول هفته عالی هستند. اگر می خواهید همیشه آن ها را در دسترس داشته باشید، آن ها به زیبایی از حالت یخ زده دوباره گرم می شوند (به ما اعتماد کنید... شما این کار را می کنید!).

دستور پخت کیک بیشتر

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان

این مافین های موز، شکلات و اسپند تا حدی خورده می شوند تا بافت کرکی و شکلات ذوب شده را به نمایش بگذارند.

زمان راه اندازی 15 دقیقه

زمان پخت و پز 25 دقیقه

کل زمان 40 دقیقه

سهام 10 (کیک)

چرخش صبحانه، دسر، میان وعده

آشپزخانه بدون گلوتن، گیاهخوار

فریزر پسند یک ماه

آیا او می ماند؟ 3-4 روز

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 2 قاشق غذاخوری کنجاله بذر کتان (برای تهیه تخم کتان*)
  • 1/4 فنجان آب (برای تهیه تخم کتان*)
  • 2 میانجیگری موز رسیده (2 وعده موز ~ 3/4 فنجان یا 210 گرم له شده)
  • 1/2 فنجان شربت افرا (یا شهد آگاو)
  • 1/4 فنجان روغن آووکادو، روغن نارگیل ذوب شده یا کره گیاهی
  • 1 ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 1 فنجان MB 1:1 GF را مخلوط کنید (یا دیگر مخلوط GF یا آرد همه منظوره - به یادداشت ها مراجعه کنید*)
  • 1 فنجان آرد بادام (یا غذای بادام)
  • 2/3 فنجان گردوی خام درشت خرد شده (یا مهره فرعی)
  • 2/3 فنجان چیپس شکلات تلخ (به علاوه مواد بیشتر // مطمئن شوید که گیاهخوار است/بدون نیاز به لبنیات // ما عاشق لذت بردن از زندگی هستیم)
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب مافین با اندازه استاندارد را کمی چرب کنید یا آسترهای کاغذی اضافه کنید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، کنجاله بذر کتان و آب را اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند تا غلیظ شود، این تخم کتان شماست.

  • موز را اضافه کنید و با چنگال یا پوره سیب زمینی له کنید تا یکدست شود.

  • شربت افرا، روغن، جوش شیرین، وانیل و نمک دریا را اضافه کنید. مواد را حدود 30 ثانیه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند.

  • مخلوط آرد بدون گلوتن و آرد بادام (یا پودر بادام) را اضافه کنید. با قاشق چوبی یا کفگیر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. گردو و شکلات چیپسی را داخل آن بریزید.

  • خمیر را به طور مساوی بین قالب های مافین تقسیم کنید و تقریباً تا بالا پر کنید. در صورت تمایل روی آن را با چند چیپس شکلات بریزید.

  • به مدت 25 تا 28 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در قالب مافین خنک شود، سپس به آرامی بردارید و روی توری خنک کننده کاملا خنک شود.

  • پس از سرد شدن، در ظرف در بسته در دمای اتاق به مدت 3-4 روز، در یخچال به مدت 1 هفته یا در فریزر تا حداکثر 1 ماه نگهداری کنید.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=-Lqp1xecVlA[/embed]

*اگر گیاهخوار نیستید، می توانید به جای 2 قاشق غذاخوری بذر کتان + 1/4 فنجان آب، 2 تخم مرغ را امتحان کنید، اما ما آن را اینطور تست نکردیم. اگر این کار را کردید در نظرات به ما اطلاع دهید!
*مخلوط GF DIY اصلی ما نیز مانند مخلوط های مشابه خریداری شده در فروشگاه، در این دستور غذا کار می کند. اگر بدون گلوتن نیست، می توانید آرد شیرینی کامل گندم یا آرد همه منظوره سفید نشده را جایگزین مخلوط بدون گلوتن کنید.
*برگرفته از کلوچه های موز، شکلات و اسپند در کتاب آشپزی ما.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.

ارسال: 1 مافین کالری: 345 کربوهیدرات ها: 39 g پروتئین: 5.1 g چربی: 21.9 g چربی اشباع شده: 4.3 g چربی های چند غیر اشباع: 4 g چربی های تک غیر اشباع: 10.5 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 314 میلی گرم پتاسیم: 358 میلی گرم فیبر: 5.1 g شکر: 17.4 g ویتامین A: 3 IU ویتامین C: 2 میلی گرم کلسیم: 64 میلی گرم آهن: 2.6 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/banana-chocolate-pecan-muffins-vegan-gf/