1- قایق کرن بری و پرتقال (گیاهخوار + جی اف)
انتشار: آبان 22، 1403
بروزرسانی: 25 تیر 1404

1- قایق کرن بری و پرتقال (گیاهخوار + جی اف)


این اسکون های کرن بری پرتقال وگان و بدون گلوتن را در کنار تکه های پرتقال و کرن بری قرار دهید

زغال اخته + پرتقال: دوتایی پویا! این دو نفر مافین های خوشمزه و سس کران بری ترد ایجاد کرده اند و اکنون یک مورد علاقه جدید کرن بری + پرتقال به خانواده بیکر مینیمالیست می پیوندد: اسکون ها!

این آسان است، 1-گلدان اسکون ها کرکی، مرکباتی، کمی شیرین شده، سخاوتمندانه با کرن بری تازه و غیرقابل شناسایی هستند. گیاهخواری + بدون گلوتن. ایده آل برای برانچ تعطیلات و فراتر از آن! اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام می شود!

کره گیاهی، زغال اخته منجمد، پوست پرتقال، آرد جو دوسر، بکینگ پودر، نمک، کنجاله بذر کتان، شکر نیشکر، نشاسته سیب زمینی، آرد بادام و آب پرتقال.

اینها ظریف، ظریف، بدون گلوتن اسکون ها بافت کامل خود را از ترکیب آرد بادام، آرد جو دوسر و نشاسته سیب زمینی به دست می آورند. ما این ترکیب جادویی را کشف کرده ایم (هنوز زیاد دور آزمایش) هنگام ایجاد کلوچه بلوبری بدون گلوتن.

آرد بدون گلوتن، پودر کتان و پوست پرتقال را در یک کاسه مخلوط کنید.

این کیک ها هستند کاملا پوسته پوسته با تشکر از برش کره سرد (وگان) در مواد خشک.

زغال اخته تازه را در یک کاسه خمیر کوکی بریزید

آب پرتقال + پوست طعم روشن مرکبات را در سراسر تضمین می کند. بیکینگ پودر به بلند شدن آن کمک می کند، نمک طعم آن را اضافه می کند و کنجاله بذر کتان از ترد شدن آن جلوگیری می کند.

سینی پخت اسکون کرن بری پرتقالی قبل از پخت

آخرین ماده زغال اخته است! زغال اخته تازه (یا یخ زده). پر از اسیدیته و طعم کاملا متعادل با خمیر شیرین و اسیدی.

ورق پخت اسکون پرتقال کرن بری تازه وگان بدون گلوتن

ما فکر می کنیم که شما این کلوچه های کرن بری نارنجی را دوست خواهید داشت! آنها:

ظریف
داغ
تارت
کمی شیرین
درست کردن آن آسان است
و به نوعی کامل!

از قهوه یا چای در صبح های تنبل آخر هفته، برای صبحانه تعطیلات هنگام پذیرایی از جمعیت و موارد دیگر لذت ببرید! آنها همچنین یک میان وعده بعد از ظهر یا دسر پاییزی عالی درست می کنند و می توان آنها را بدون فریز منجمد کرد تا در زمان بروز هوس شیرینی به سرعت پخته شوند.

کیک های خانگی بیشتر

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان

نمای نزدیک از کیک پرتقالی کرن بری که بافت خرده کاملی را نشان می دهد

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت و پز 20 دقیقه

کل زمان 40 دقیقه

سهام 6 (اسکون ها)

چرخش صبحانه و دسر

آشپزخانه بدون گلوتن، گیاهخوار

فریزر پسند یک ماه

آیا او می ماند؟ 2 روز

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 1 ¼ فنجان آرد بادام* (ما عاشق Wellbee هستیم)
  • 1/2 فنجان بلغور جو دوسر*
  • 1/2 فنجان نشاسته سیب زمینی*
  • 3 قاشق غذاخوری نیشکر
  • 1 ½ قاشق غذاخوری طعم پرتقال (1 ½ یا 2 پرتقال بزرگ 1 ½ قاشق غذاخوری // 4 ½ قاشق چای خوری پوست را می دهد)
  • 2 ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 ½ قاشق چای خوری کنجاله بذر کتان (بذر کتان آسیاب شده)
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 1/4 فنجان کره گیاهی سرد* (ما کره لبنی Miyoko // را دوست داریم که اگر گیاهی نباشد // یا روغن نارگیل قابل جذب - مایع یا یخ زده نیست، ممکن است کار کند.
  • 1/4 فنجان آب پرتقال (1 ½ پرتقال بزرگ حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر آب می دهد)
  • 1/2 فنجان زغال اخته کامل تازه یا منجمد
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، آرد بادام، آرد جو، نشاسته سیب زمینی، شکر نیشکر، پوست پرتقال، بکینگ پودر، کنجاله بذر کتان و نمک دریایی را اضافه کنید. با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود.

  • از یک کاتر شیرینی پزی، چنگال یا دست های تمیز استفاده کنید تا کره را در مخلوط آرد برش دهید تا شبیه ماسه خیس شود و چند تکه کره به اندازه نخود باقی مانده باشد.

  • آب پرتقال را به تدریج اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر نباید شکننده باشد و نباید به انگشتانتان بچسبد. اگر خیلی خشک است، به مخلوط کردن ادامه دهید یا هر بار یک قاشق چایخوری آب پرتقال اضافه کنید (تا یک قاشق غذاخوری دیگر). سپس کرن بری ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پخش شوند.

  • خمیر را روی ورقه پخت آماده شده برگردانید و با دستان خود آن را به صورت دیسکی به ارتفاع 3/4 تا 1 اینچ در آورید. با استفاده از چاقو دایره را به 6 برش مساوی برش دهید. سپس با استفاده از یک قاشق آردپاشی شده کوکی ها را با فاصله حدود 2 اینچ روی سینی فر بچینید. روی آن را با کمی شکر نیشکر بپاشید تا ظاهری براق و شیرینی بیشتری داشته باشید (اختیاری)!

  • به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن و لبه های آن پف کند بپزید. قبل از لذت بردن از آن، اجازه دهید کمی خنک شود. آنها ساده و یا با کمی کره گیاهی چرب می شوند.

  • توجه: ترجیحاً در 24-36 ساعت اول پس از پخت. بعد از آن بافت تمایل به خشک شدن دارد. پس از خنک شدن کامل، باقیمانده غذا را در دمای اتاق در ظرف در بسته به مدت 3 روز و یا تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید. همچنین می توانید کیک های برش خورده را فریز کرده و آنها را از حالت یخ زده بپزید و در صورت نیاز 3 تا 5 دقیقه به زمان پخت اضافه کنید.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=RUzpT93YjQo[/embed]

*آرد بادام در این دستور غذا مهم است. آرد بادام هندی بهترین گزینه بعدی است. درست کردن این (درخت) بدون مغز یک چالش است، اما ترکیبی از آرد تخمه آفتابگردان (در مخلوط کن ریز آسیاب شده)، آرد نارگیل و نشاسته ریشه پیکان می تواند کارساز باشد. بافت متفاوت خواهد بود!
*ترکیب آرد بادام، آرد جو و نشاسته سیب زمینی به این کوکی ها طعمی کلاسیک و لطیف می دهد. می توانید آرد جو دوسر + نشاسته سیب زمینی را با مقدار کمی از مخلوط آرد بدون گلوتن 1:1 جایگزین کنید، اما احتمالاً آنقدرها هم پف نخواهند بود!
*در صورت استفاده از روغن نارگیل، مطمئن شوید که قابل جابجایی است (حالتی که معمولاً هنگام خرید از فروشگاه وجود دارد) و مایع نباشد. اگر خیلی آبکی و قابل ریختن باشد روی کیک ها تاثیر منفی می گذارد. برای رفع این مشکل، شیشه روغن نارگیل را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود، سپس آن را هم بزنید و 30 دقیقه دیگر در دمای اتاق استراحت دهید. روغن باید به طور مداوم جامد باشد، نه تا حدی جامد یا تا حدی مایع. این روند را تکرار کنید (خنک کردن، هم زدن، استراحت) تا زمانی که قوام مناسبی بدست آورید. این برای اطمینان از اینکه بافت اسکون درست است و کار کردن با خمیر آسان است، کلیدی است. (برای بهترین و ثابت ترین نتایج، مطمئن شوید که روغن نارگیل خود را در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید تا در بافت / قوام مناسب بماند.)
*اطلاعات تغذیه تقریبی است.

ارسال: 1 بخواب کالری: 303 کربوهیدرات ها: 30.1 g پروتئین: 6 g چربی: 19.1 g چربی اشباع شده: 6.3 g چربی های چند غیر اشباع: 3.1 g چربی های تک غیر اشباع: 7.6 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 347 میلی گرم پتاسیم: 240 میلی گرم فیبر: 3.9 g شکر: 9 g ویتامین A: 6 IU ویتامین C: 9 میلی گرم کلسیم: 181 میلی گرم آهن: 1.4 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/cranberry-orange-scones-vegan-gf/