
بروزرسانی: 25 تیر 1404
کوکی های کدو تنبل جو دوسر نازک (یک قابلمه!)
به دنبال یک کیک پر از طعم پاییزی هستید؟ این است! کوکی های کدو حلوایی کرکی با دارچین ادویه شده با اسپند 1 کاسه در 30 دقیقه!
اینها گیاهخواری + بدون گلوتن دسرهای راحت و خوشمزه اضافی هنگامی که با ادویه کدو تنبل پوشانده می شود مقاومت ناپذیر است. فر خود را از قبل گرم کنید ... وقت شیرینی است!
اینها 1-گلدان Sweet Autumn Dreams با کره ذوب شده (وگان)، شکر قهوه ای، پوره کدو تنبل و عصاره وانیل شروع می شود. فقط این مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید و آماده حرکت هستید - نیازی به مخلوط کن نیست!
بعد، ما مواد خشک را هم بزنید: آرد بادام، مخلوط بدون گلوتن (یا آرد همه منظوره اگر GF نباشد)، دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک. این ترکیب باعث می شود کوکی های نرم و کرکی کدام طعمی شبیه پاییز دارد!
در آخر اسپند و جو رول شده را اضافه می کنیم که به این کوکی ها زیباترین شکل را می دهد (خفیف) جویدن و ترد ظریف.
تمام چیزی که باقی مانده است: چمچه زنی، پخت، و لذت بردن!
ما فکر می کنیم این کوکی ها را دوست خواهید داشت! آنها:
صاف
ظریف
کدو تنبل y
کاملا چاشنی
کمی جویدنی
و بسیار خوشمزه
اگر کیک شیک تری می خواهید، آن را با ادویه کدو تنبل وگان تزئین کنید (ممم، خیلی خوب است!). این کوکی ها برای پخت پاییزی، هالووین، مهمانی های شیرینی تعطیلات، و همه چیز در این بین عالی هستند!
کوکی کدو حلوایی بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان
سهام 20 (کوکی ها)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1/2 فنجان کره گیاهی ذوب شده (ما کره لبنی Miyoko را دوست داریم // اگر گیاهخوار نباشد نیز کار خواهد کرد)
- 2/3 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده* (مطمئن شوید که در صورت لزوم وگان پسند است)
- 1/2 فنجان پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 2/3 فنجان آرد بادام* (ما عاشق Wellbee هستیم)
- 2/3 فنجان MB 1:1 GF را مخلوط کنید (یا آرد همه منظوره اگر فاقد گلوتن نیست)
- 3/4 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
- 3/4 قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
- 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چای خوری نمک دریا
- 1/2 فنجان جو دوسر نورد شده (در صورت لزوم بدون گلوتن تایید شده است)
- 1/2 فنجان اسپند تقریباً خرد شده
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، کره گیاهی ذوب شده، شکر قهوه ای، پوره کدو تنبل و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس آرد بادام، مخلوط آرد بدون گلوتن، دارچین، ادویه پای کدو تنبل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید تا رگه های آرد باقی نماند. در مرحله بعد، از یک کاردک یا قاشق چوبی برای اضافه کردن جو و اسپند خرد شده استفاده کنید.
- از یک قاشق بیسکویت (ما اینها را دوست داریم) یا یک قاشق غذاخوری برای اندازه گیری حدود 1 1/2 قاشق غذاخوری خمیر استفاده کنید و سپس آن را روی ورقه های پخت با فاصله حدود 2 اینچ از هم قرار دهید. اگر در حال تزئین هستید، شیرینی ها را به آرامی فشار دهید تا صاف شوند. در غیر این صورت، شما می توانید آنها را در توده های کوچک رها کنید! به مدت 13-15 دقیقه بپزید تا لبه ها طلایی شوند.
- اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی سینی فر خنک شود و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، می توانید برای کیک پاییزی لذت بخش تر، با کدو حلوایی تزیین کنید. لذت ببرید!
اجازه دهید قبل از نگهداری مواد باقیمانده به مدت 3-4 روز، در دمای اتاق، کاملاً خنک شود. برای توصیه های انجماد به یادداشت ها مراجعه کنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=beRqCS-RY2M[/embed]
*شاید شکر نارگیل به جای شکر قهوه ای عمل کند، اما بافت آن متفاوت خواهد بود.
*اگر بدون آجیل است، می توانید به جای آرد بادام از تخمه آفتابگردان استفاده کنید، اما ممکن است کلوچه ها پس از پخت سبز شوند (رنگ آنها بر طعم آنها تأثیر نمی گذارد). گزینه دیگر مقدار کمتری بلغور جو دوسر است، اما کوکی ها ممکن است غلیظ تر و سالم تر باشند. اگر یکی از گزینه ها را امتحان کردید به ما اطلاع دهید!
*می توانید خمیر را بردارید و برای استفاده در آینده فریز کنید. برای پخت، به سادگی قاشق های یخ زده خمیر را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون تزئین محاسبه شده است.
ارسال: 1 کوکی کالری: 133 کربوهیدرات ها: 14.8 g پروتئین: 1.6 g چربی: 8.1 g چربی اشباع شده: 3.5 g چربی های چند غیر اشباع: 1.1 g چربی های تک غیر اشباع: 2.4 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 91 میلی گرم پتاسیم: 84 میلی گرم فیبر: 1.3 g شکر: 7.9 g ویتامین A: 159 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 22 میلی گرم آهن: 0.5 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/fluffy-pumpkin-oat-cookies/