کوکی های شیرینی پکن شکلاتی (وگان + GF)
انتشار: آذر 13، 1403
بروزرسانی: 12 آبان 1404

کوکی های شیرینی پکن شکلاتی (وگان + GF)


او یک کلوچه شکلاتی اسپند بدون گلوتن وگان با انبوهی از کلوچه در پشت آن نگه داشته است.

به ترد، کره ای کوکی های نان کوتاه پر شده با گردو و شکلات تلخ (غش کردن!). این کوکی ها متعلق به ما هستند سبزیجات و بدون گلوتن روی آلیسون رومن بپیچید افسانه ای کوکی های شکلاتی نمکی و (درست مانند آلیسون)، آنها هستند همچنین اشکالی ندارد فقط یک عدد بخورید!

فقط 7 مواد تشکیل دهنده روش های ساده سد راه شما خواهند بود. کاسه همزن خود را بردارید و بیایید بپزیم، دوستان!

کره گیاهی، آرد بدون گلوتن، مخلوط نمک دریایی، گردو، شکلات تلخ، وانیل و شکر نیشکر.

این کوکی های ساده و خوشمزه فقط با استفاده از آن درست می شوند 7 مواد تشکیل دهنده احتمالاً تا به حال در آشپزخانه خود دارید: کره (وگان)، نیشکر، وانیل، مخلوط آرد بدون گلوتن (یا آرد همه منظوره اگر GF نباشد)، نمک دریایی، شکلات و اسپند!

همزن دستی در یک کاسه کره وگان خامه شده و شکر نیشکر

ابتدا کره و شکر را با همزن میزنیم تا سبک و پفکی شود. سپس مواد باقیمانده را اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید و خرد شده را هم می زنیم اسپند و شکلات.

گردوی خرد شده را در یک کاسه خمیر کوکی بریزید و روی آن را با شکلات تلخ خرد شده بپوشانید.

بعد از آن خمیر را به شکل رول در می آوریم تا به راحتی درست شود برش بزنید و بپزید کوکی با یک بیگانه کلاسیک او نگاه می کند.

یک سیاهه از خمیر کلوچه را برش دهید

برای اطمینان از الف ترد، پوسته پوسته بافت: خمیر را قبل از برش در یخچال بگذارید کمی خنک شود سپس آن را بپزید تا بیسکویت ها پخته شوند. در لبه ها طلایی است.

زمان عملی برای این دستور غذا بسیار کم است، اما این زمان وجود دارد کمی انتظار بیشتری باقی مانده است. بگذارید کوکی ها حدود 10 دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر خنک شوند (تا ببندند)، سپس زمان نمایش است. آماده شدن برای اصلی خوشمزه بودن!

قفسه خنک کننده با کلوچه اسپند شکلات تیره گیاهی بدون گلوتن

این کوکی ها ممکن است مورد علاقه جدید شما شوند! آنها:

ترد
کره ای
پوسته پوسته شدن
آجیل
تزئین شده با شکلات
درست کردن آن آسان است
و فقط برای یک وعده غذایی بسیار خوب است!

آنها را به مهمانی های تعطیلات یا تبادل شیرینی بیاورید یا آنها را در یخچال (به عنوان خمیر یا کلوچه) نگه دارید تا هوس خود را برطرف کنید. سریع.

کوکی های ترد به سبک نان کوتاه

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان

شیرینی کوتاه را از انبوهی از کوکی های بیشتر بردارید

زمان آماده سازی 40 دقیقه

زمان پخت و پز 15 دقیقه

کل زمان 55 دقیقه

سهام 15 (کوکی ها)

چرخش شیرین

آشپزخانه بدون گلوتن، گیاهخوار

فریزر پسند یک ماه

آیا او می ماند؟ 2-3 روز

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 1/2 فنجان کره گیاهی نمکی*، نرم شده (ما از کره لبنی Miyoko استفاده کردیم // اگر گیاهخوار نباشد / بدون لبنیات کار خواهد کرد)
  • 1/3 فنجان نیشکر* (مطمئن شوید که ارگانیک و گیاه پسند باشد)
  • 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 ¼ فنجان MB 1:1 GF را مخلوط کنید (یا آرد همه منظوره اگر GF نباشد)
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 1/3 فنجان شکلات تلخ، ریز خرد شده (ما عاشق غذاهای ساده هو هستیم)
  • 1/3 فنجان گردوی خام ریز خرد شده
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • در یک کاسه متوسط، کره نرم شده را با شکر با استفاده از همزن دستی برقی (یا یک لیسک به اضافه مقداری روغن آرنجی) بزنید تا سبک و پفی شود - حدود 1 دقیقه. عصاره وانیل را اضافه کنید و مدت کوتاهی هم بزنید تا یکدست شود.
  • مخلوط آرد بدون گلوتن را با نمک اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود، باید رنگ پریده، گلوله و نرم در لمس شود. اگر چسبناک بود، 1-2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. شکلات و گردو را اضافه کنید و مخلوط کنید یا هم بزنید تا پخش شود.

  • خمیر را روی یک تکه کاغذ روغنی بزرگ (یا بسته بندی پلاستیکی یا کاغذ مومی) قرار دهید و آن را به شکل یک کنده محکم به ضخامت حدود 2 اینچ بغلتانید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد، با استفاده از یک چاقوی تیز، کوکی ها را به اندازه کمی کمتر از 1/2 اینچ به صورت دیسکی برش دهید و آنها را روی ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. آنها به هیچ وجه زیاد پخش نمی شوند، بنابراین باید همه آنها را در یک ورقه پخت قرار دهید.

  • به مدت 14-17 دقیقه بپزید، تا زمانی که کوکی ها خشک به نظر برسند و لبه ها شروع به طلایی شدن کنند. قبل از لذت بردن، اجازه دهید حداقل 10 دقیقه خنک شود!

  • کوکی های باقیمانده به مدت 2-3 روز در دمای اتاق یا به مدت یک ماه (یا بیشتر) در یخچال نگهداری می شوند.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=aHvS5iWbLXQ[/embed]

*ما این دستور را با شکر نارگیل تست کردیم و جواب داد، اما رنگ کوکی ها تیره تر بود و ما طعم نیشکر را ترجیح دادیم.
*روغن نارگیل را هم تست کردیم و به همین خوبی جواب داد، اما طعم و بافت آن را با کره گیاهی ترجیح می دهیم.
*با غلتاندن خمیر و برش دادن آن، شیرینی های زیباتر با بافتی نرم تر به دست می آید (که ما ترجیح می دهیم!)، اما یک راه ساده تر و سریع تر (و همچنین خوشمزه!) استفاده از قاشق بیسکویت (مانند این) برای برش دادن آن است. خمیر را به 1/1 قاشق غذاخوری تقسیم کنید، سپس به سینی فر اضافه کنید و با کف دست فشار دهید تا صاف شود. فوراً بپزید - در صورت استفاده از این روش، نیازی به نگهداری خمیر در یخچال ندارید.
*برگرفته از آلیسون رومن شگفت انگیز بیسکویت چیپسی شکلاتی نمکی.
*اطلاعات تغذیه تقریبی است.

ارسال: 1 کوکی کالری: 150 کربوهیدرات ها: 17.3 g پروتئین: 1.1 g چربی: 8.8 g چربی اشباع شده: 5.4 g چربی های چند غیر اشباع: 0.5 g چربی های تک غیر اشباع: 1 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 78 میلی گرم پتاسیم: 68 میلی گرم فیبر: 1.4 g شکر: 5.7 g ویتامین A: 0 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 4 میلی گرم آهن: 1 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/chocolate-pecan-shortbread-cookies-vegan-gf/