کدو حلوایی دلیکاتا با سیر و سبزی
انتشار: آبان 29، 1403
بروزرسانی: 25 تیر 1404

کدو حلوایی دلیکاتا با سیر و سبزی


نمای نزدیک از کدو حلوایی برشته شده با سیر و نان سبزی

به طرف پاییز مورد علاقه جدید خود سلام کنید! این کدوی دلیکاتا برشته شده حاوی نان خوشمزه و شور و سیر و سبزی غیر قابل مقاومت است. بیایید فقط بگوییم، ممکن است وجود داشته باشد یا جایز نیست باقیمانده آن در آشپزخانه آزمایشی بود...

فقط 7 ماده ساده و 30 دقیقه در تقاضا، آنها را برای همه چیز از شب های هفته گرفته تا شام های شلوغ تعطیلات عالی می کند (شما می توانید آنها را خرد کنید). بیایید به آن برسیم!

جعفری تازه، روغن زیتون، مخمر مغذی، کدو حلوایی، نمک، رزماری خشک و پودر سیر.

این آسان این دستور پخت کدو حلوایی با تهیه کدو شروع می شود نان سیر و سبزی. به سادگی خرده نان پانکو، مخمر مغذی، رزماری، پودر سیر و نمک دریا را با هم مخلوط کنید. افزودن جعفری تازه برای رنگ زیبا اختیاری است!

یک تکه کدو حلوایی را در یک کاسه روغن زیتون در کنار یک کاسه نان سیر و سبزی آغشته کنید.

سپس کدوها را به قطعات 1/2 اینچی برش دهید و هر کدام را در یک کاسه فرو کنید روغن زیتون، که خواهد شد کمک چوب نان. کدوهای روغنی را در مخلوط پخت فشار دهید و روی آن را از همه طرف بپوشانید.

نمای نزدیک از کدو تنبل خوشمزه با سیر و نان سبزی قبل از پخت

بعد از 15 دقیقه یا بیشتر در فر، در حال پخت است قهوه ای طلایی کدو حلوایی خواهد بود کاملا مناقصه!

کدو حلوایی نان شده کبابی روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی

ما بی صبرانه منتظریم تا شما این کدو حلوایی بو داده را امتحان کنید! که آن:

ترد
قابل انعطاف
هربی
سیر
کمی پنیری
فوق العاده خوشمزه
و بسیار غیر قابل مقاومت

این گزینه سریع برای همراهی با شام های پاییز و زمستان، سرو در مجالس تعطیلات، یا لذت بردن از زمانی که به اندازه کافی خوش شانس هستید کدو تنبل خوشمزه میل کنید!

ایده های جفت کردن؟ این سوپ سبزیجات ساده اما عالی، سوسیس گیاهی آسان (بدون سویا و بدون گلوتن)، یا ران مرغ کبابی با لیمو و سبزی را امتحان کنید.

جنبه های بیشتر کدو حلوایی زمستانه

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان

نمای نزدیک از یک لقمه کدو حلوایی سوخاری با سیر و سبزی

زمان راه اندازی 15 دقیقه

زمان پخت و پز 15 دقیقه

کل زمان 30 دقیقه

سهام 4

چرخش سمت

آشپزخانه بدون گلوتن (اختیاری)، گیاهخواری

فریزر پسند نه

آیا او می ماند؟ بهترین زمانی که تازه است

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 1 میانجیگری کدو سبز دلیکاتا، از طول نصف شده، دانه شده و به ورقه های 1/2 اینچی بریده شده است. (1 کدو حلوایی 3 فنجان یا 300 گرم به دست می دهد، ورقه شده)
  • 1/3 فنجان آرد نان پانکو (بدون گلوتن در صورت نیاز // یا خانگی)
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه، خیلی ریز خرد شده (انتخاب من برای یک رنگ پررنگ)
  • 1 ½ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای (پنیر پارمزان اگر گیاهخوار یا بدون لبنیات نباشد نیز موثر است)
  • 3/4 قاشق چای خوری رزماری خشک شده (یا تازه، خرد شده)
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 3/4 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. واقع در نزدیکی.

  • در یک کاسه کوچک، آرد سوخاری، جعفری (اختیاری)، مخمر مغذی، رزماری، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در یک کاسه جداگانه، روغن زیتون را اضافه کنید.

  • یک تکه کدو حلوایی را در روغن زیتون بریزید، آن را بچرخانید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود، سپس آن را بردارید، اجازه دهید روغن اضافی آن چکه کند قبل از اینکه کدو را داخل مخلوط آرد سوخاری بریزید. برگردانید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود، به آرامی فشار دهید تا خمیر بچسبد. کدو حلوایی پخته شده را به ورقه پخت اضافه کنید و با برش های باقی مانده این کار را تکرار کنید.

  • به مدت 14 تا 16 دقیقه یا تا زمانی که آرد سوخاری طلایی شود و کدوها چنگال شوند بپزید. بلافاصله سرو کنید!

  • بهترین زمانی که تازه است. باقیمانده غذا به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود، اما توجه داشته باشید که آرد سوخاری ترد خود را از دست می دهد. فریزر مناسب نیست

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4AO514BOku0[/embed]

* سرخ کن با هوا: این دستور در سرخ کن هوا نیز کار می کند و بیرونی کمی ترد ایجاد می کند، اما ما در واقع نتیجه را کمی در فر ترجیح می دهیم! برای سرخ کردن هوا، در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید و سینی را تا نیمه برگردانید تا یکدست شود. به دقت تماشا کنید و اگر خیلی سریع قهوه ای شد، دما را به 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) کاهش دهید.
* پخت همرفت: اگر از فر کانوکشن استفاده می کنید، در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید. رنگ کمی شکننده تر خواهد بود.
*اطلاعات تغذیه تقریبی است.

ارسال: 1 خدمات کالری: 163 کربوهیدرات ها: 16.5 g پروتئین: 3.1 g چربی: 10.3 g چربی اشباع شده: 1.5 g چربی های چند غیر اشباع: 1.1 g چربی های تک غیر اشباع: 7.4 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 312 میلی گرم پتاسیم: 457 میلی گرم فیبر: 2.6 g شکر: 2.9 g ویتامین A: 311 IU ویتامین C: 18 میلی گرم کلسیم: 41 میلی گرم آهن: 1.1 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/garlic-herb-roasted-delicata-squash/