
بروزرسانی: 25 تیر 1404
کارامل تاهینی وگان آسان - دستور العمل های ساده نانوا
اگر عاشق کارامل با روکش شکلاتی هستید، اما روش های پیچیده ای که معمولا برای تهیه آن نیاز است را دوست ندارید، این دستور غذا برای شما مناسب است! این کارامل نمک دریایی آسان وگان فقط به همراه دارد 6 مواد تشکیل دهنده و آنجا دماسنج شیرینی وجود ندارد بینایی
راز؟ تاهینی! این طعم و مزه انحطاط آمیز را به این دلخوشی های لقمه ای می افزاید تا نهایت شیرینی و شور را تجربه کنید. ایده آل برای نگهداری در فریزر یا هدیه دادن در طول تعطیلات ... اگرچه ما مطمئن نیستیم که چه تعداد از این خوراکی های خوشمزه وارد جعبه کادو می شود. بیا کارامل درست کنیم
طرز تهیه کارامل شکلاتی وگان با نمک دریا
این کارامل گیاهی مانند کارامل کلاسیک شروع می شود - با مخلوط کره و شکر - اما این نسخه با فقط یک لمس می کند از کره گیاهی و او به طور طبیعی شیرین شده است مرسی شربت افرا طعم آن با عصاره وانیل خوشمزه است و حاوی نمک است زیرا نمک دریا + کارامل = عشق!
مخلوط را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و چند دقیقه بپزید تا غلیظ شود غنی و کاراملی یک نتیجه سپس اضافه می کنیم تاهینی، که نه تنها به این کارامل طعمی منحصر به فرد و زوال می دهد، بلکه حاوی برخی مواد معدنی غنی نیز می باشد!
PSA: اگر تاهینی در دسرها عجیب به نظر می رسد، هنوز آن را امتحان نکرده اید سحر و جادو بلوند تاهینی.
بعد از آن مخلوط را در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و در سینی می چینیم فریزر برای خنک شدن.
پس از قرار گرفتن در یخچال، مخلوط شروع به سفت شدن می کند. زمانی متوجه خواهید شد که به قلمرو کاراملی رسیده اید که ساختار خود را حفظ کرده و قابل برش باشد. بافت این کارامل ها می باشد نه آب نبات سخت اما در عوض نرم و سبک وزن قابل انعطاف. این کمی شبیه فاج است، اما بیشتر از آن کره ای و منحط!
مرحله آخر: شکلات! اگرچه شما به این کارامل ها نیاز ندارید (آنها به تنهایی عالی هستند) بریزید یا در شکلات فرو کنید آنها را به اوج ببرید. نمک دریا و کنجد بپاشید؟ به شدت توصیه می شود!
ما بی صبرانه منتظریم تا شما این کارامل های گیاهی را امتحان کنید! آنها:
شور شیرین
منحط
روکش شده با شکلات
درست کردن آن آسان است
ایده آل برای اشتراک گذاری
و بسیار خوشمزه
ما عاشق این هستیم که دسته ای درست کنیم و آنها را برای میان وعده در یخچال نگهداری کنیم، اما اگر بتوانید راه خود را با این نوزادان جدا کنید، آنها نیز یک هدیه عالی برای تعطیلات هستند! فقط حتما آن ها را در یخچال یا فریزر نگه دارید تا زمان لذت بردن از آن ها فرا رسد، زیرا در دمای اتاق ذوب می شوند.
آب نبات به اندازه لقمه بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان
سهام 28 (کارامل 1 اینچ)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 2 قاشق غذاخوری کره گیاهی (ما عاشق کره لبنی Miyoko هستیم // اگر گیاهخوار نیستید/بدون لبنیات هم کار خواهد کرد)
- 1/3 فنجان شربت افرا
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1/2 قاشق چای خوری نمک دریایی خوب
- 2/3 فنجان تاهینی (خامه ای، مقطر // بررسی تاهینی ما را اینجا بیابید)
- 1 فنجان شکلات تلخ، خرد شده (اگر نم نم نم نم کمتر استفاده کنید // بدون شکلات هم خوشمزه هستند! // چیپس شکلات هم کار می کند، مطمئن شوید که در صورت نیاز بدون لبنیات است)
برای خدمات انتخاب من
- نمک دریا پوسته پوسته
- دانه های کنجد
یک ظرف نان (یا سایر ظرف های کوچک مستطیلی) را با کاغذ روغنی بپوشانید. ما از یک قالب نان 8 اینچ در 4 اینچ استفاده کردیم.
در یک قابلمه کوچک، کره گیاهی، شربت افرا، عصاره وانیل و نمک دریایی را با هم مخلوط کنید (هنوز تاهینی را اضافه نکنید!). تقریباً به طور مداوم هم زدن، مخلوط را روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه جوش آورده و حدود 2 دقیقه به پختن ادامه دهید (بسیار کف آلود می شود - این طبیعی و خوب است). از روی حرارت بردارید، تاهینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.
مخلوط تاهین را در ظرف آماده شده بریزید و تکان دهید تا به طور یکنواخت پخش شود. آن را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. کارامل کمی نرم می شود، اما اگر دست زدن به آن خیلی سخت است، دوباره آن را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
شکلات: بعد از خنک شدن کارامل، شکلات را آب کنید. شکلات را در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید، سپس در فواصل 30 ثانیه ای در مایکروویو قرار دهید و برای جلوگیری از سوختن آن را هم بزنید تا صاف و ذوب شود. همچنین می توانید شکلات را روی اجاق گاز آب کنید، شکلات را به یک کاسه شیشه ای یا فلزی کوچک اضافه کنید و آن را با دقت روی حدود 1 اینچ آب در حال جوشیدن در یک قابلمه کوچک قرار دهید، سپس هم بزنید تا ذوب شود. کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
یک بشقاب بزرگ (یا چیزی مشابه که در فریزر شما جا می شود) را با کاغذ روغنی یا مومی بپوشانید و آن را در نزدیکی آن قرار دهید. وقتی کارامل سفت شد، آن را به قطعات تقریباً 1 اینچی برش دهید. می توانید آنها را ساده میل کنید، اما ما دوست داریم آنها را در شکلات آغشته کنیم (به سرعت عمل کنند تا خیلی نرم نشوند) و نمک دریایی پوسته پوسته و دانه کنجد اضافه کنیم. خیلی ناز!
بعد از بریدن کارامل و پوشاندن آن با شکلات، کارامل را دوباره در یخچال قرار دهید تا به مدت 30-45 دقیقه (برای کارامل سفت تر) یا به مدت 2-3 ساعت در یخچال (برای کارامل نرم تر) خنک شود.
این کارامل ها در دمای اتاق ذوب می شوند، بنابراین آنها را در یخچال یا فریزر نگه دارید تا زمانی که برای لذت بردن آماده شوند! آنها را به ظرف در بسته منتقل کنید تا به مدت 1 ماه (یا بیشتر) در یخچال یا تا حدود 2 هفته در فریزر نگهداری شوند.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pR3kVXjAi-s[/embed]
*اگر بدون روغن است، می توانید کره گیاهی را با تاهینی بیشتری جایگزین کنید، اما کارامل ممکن است به اندازه کارامل سفت نشود و مانند کارامل کلاسیک صاف و غنی/مزه نباشد.
*اطلاعات تغذیه تقریبی است.
ارسال: 1 کارامل کالری: 89 کربوهیدرات ها: 6.7 g پروتئین: 1.5 g چربی: 6.5 g چربی اشباع شده: 2.6 g چربی های چند غیر اشباع: 1.4 g چربی های تک غیر اشباع: 2 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 55 میلی گرم پتاسیم: 78 میلی گرم فیبر: 1.2 g شکر: 3.9 g ویتامین A: 0 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 33 میلی گرم آهن: 1.3 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/chocolate-tahini-caramels-no-candy-thermometer/