چیلی لوبیا سفید خامه ای وگان
انتشار: دی 18، 1403
بروزرسانی: 25 تیر 1404

چیلی لوبیا سفید خامه ای وگان


کاسه های فلفل قرمز خامه ای لوبیا سفید گیاهی در کنار فلفل قرمز، گشنیز و نان ذرت

ما چیلی کلاسیک (بر پایه گوجه فرنگی) را دوست داریم، اما فلفل خامه ای؟ نه گفتن سخت است! فلفل چیلی را با فلفل چیلی سفید خامه ای گیاهی با فلفل سبز چیلی، ذرت شیرین و اسفناج یا کلم پیچ پر از مواد مغذی جایگزین کنید.

این یک وعده غذایی آرام بخش، تند و مغذی است که به یکباره جمع می شود 30 دقیقه. اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام می شود!

اسفناج بچه، سیر، پیاز، روغن زیتون، زیره سبز، کاین، فلفل سیاه، نمک، لوبیا سفید، ذرت، فلفل سبز چیلی، بادام هندی.

این چیلی لوبیا سفید گیاهی آسان با شروع می شود ساده اما خوشمزه پایه پیاز سرخ شده، سیر، زیره، فلفل چیلی، نمک و فلفل.

پیاز، سیر، زیره، فلفل چیلی، نمک و فلفل را در ظرفی تفت دهید

در مرحله بعد فلفل سبز، لوبیا سفید و ذرت را اضافه می کنیم. فلفل سبز طعم زیادی را اضافه می کند لوبیا سفید آن را با پروتئین و فیبر (20 گرم پروتئین + 13 گرم فیبر در هر وعده!) و ذرت کمی شیرینی اضافه می کند.

شیر بادام هندی را روی لوبیا سفید، فلفل سبز و ذرت در فر هلندی بریزید

سپس با شیر بادام هندی خانگی آن را خامه ای می کنیم (فقط بادام هندی را با آب در مخلوط کن قوی مخلوط کنید)!

مخلوط ذرت خامه ای و لوبیا سفید را در یک کاسه هم بزنید

مورد نهایی او می توانست آنها اختیاری هستند، اما چرا برخی را شامل نمی شود سبزیجات (اسفناج یا کلم پیچ)? آنها نه تنها مملو از مواد مغذی هستند، بلکه به سختی می توان به آنها پی برد که وجود دارند، و تضاد رنگی زیبایی را اضافه می کنند.

فلفل قرمز گیاهی لوبیا سفید هلندی با تکه های نان ذرت

ما فکر می کنیم که شما این لوبیای سفید تند را دوست خواهید داشت! که آن:

فوق العاده خامه ای
راحت
خوشمزه
سرشار از پروتئین و فیبر
به طور نامحسوس داغ
درست کردن آن آسان است
و بسیار خوشمزه

درست کردن این فلفل قرمز فقط 30 دقیقه طول می کشد و بسیار خوشمزه است دوستانه آخر هفته. همینطور است خوب می ماندآن را برای تهیه غذا و لذت بردن در طول هفته عالی می کند.

دستور العمل های بیشتر لوبیا سفید خامه ای وگان

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان

تکه های نان ذرت در کنار کاسه هایی از لوبیا سفید گیاهی چیلی قرار دارد

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت و پز 20 دقیقه

کل زمان 30 دقیقه

سهام 6 (سهمیه)

نوبت پیش غذا، سوپ

آشپزخانه بدون گلوتن، گیاهخوار

فریزر پسند یک ماه

آیا او می ماند؟ 3-4 روز

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • 2 فنجان آب*
  • 2/3 فنجان بادام هندی خام*
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (یا روغن آووکادو)
  • 1 فنجان پیاز سفید یا زرد را به صورت مکعبی خرد کنید (1 پیاز متوسط \u200b\u200b1 فنجان یا 130 گرم را می دهد)
  • 4 میخک سیر خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
  • 3/4-1 قاشق چای خوری نمک دریا
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 خرج کردن کاین (به علاوه موارد بیشتر برای طعم دادن)
  • 2 قوطی (4 اونس). فلفل چیلی سبز خرد شده (ما از 1/2 فنجان چیلی تازه برشته شده به صورت مکعبی استفاده کردیم)
  • 3 قوطی (15 اونس). لوبیا سفید آبکش شده و شسته شده (ما کانلینی دوست داریم // یا کمتر از 4 1/2 فنجان خانگی)
  • 1 فنجان ذرت منجمد (یا کنسرو ذرت آبکش شده و شسته شده)
  • 2 فنجان اسفناج بچه، کلم بچه یا کلم خرد شده
  • شیر بادام هندی: در مخلوط کن با سرعت بالا، آب و بادام هندی را اضافه کنید. با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود (حدود 1-2 دقیقه). کنار بگذارید.
  • یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. وقتی داغ شد روغن زیتون، پیاز و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند بپزید.

  • زیره، نمک دریایی (با مقدار کمتر)، فلفل سیاه و فلفل کاین را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.

  • فلفل سبز، لوبیاهای آبکش شده و شسته شده و ذرت را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • شیر بادام هندی را اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و هر از گاهی هم بزنید. اگر فلفل خیلی غلیظ شد، می توانید در صورت نیاز آب یا شیر بدون لبنیات اضافه کنید.

  • پس از گذشت 10 دقیقه، طعم را بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، نمک بیشتری برای طعم کلی یا فلفل هندی برای حرارت اضافه کنید. پس از اتمام پخت فلفل، آن را از روی حرارت بردارید و سبزیجات دلخواه را اضافه کنید. هم بزنید تا پژمرده شود.

  • گرم را با نان ذرت، گشنیز، پیاز سبز و/یا سس تند سرو کنید (همه اختیاری).

  • سوپ باقیمانده در ظرف در بسته در یخچال تا 3-4 روز یا در فریزر به مدت 1 ماه (یا بیشتر) نگهداری می شود. در مایکروویو یا روی اجاق گاز را دوباره گرم کنید تا داغ شود و در صورت نیاز به آن آب اضافه کنید تا رقیق شود.

*گزینه بدون بادام هندی (ما این را آزمایش نکرده ایم، اما فکر می کنیم خوب کار می کند!): 2/3 فنجان (92 گرم) بادام هندی + 2 فنجان (480 میلی لیتر) آب را با 1 فنجان (240 میلی لیتر) کنسرو شده کامل جایگزین کنید. شیر نارگیل بدون چربی + 1 ½ فنجان (360 میلی لیتر) آب ~ یا ~ 1 (14 اونس / 400 میلی لیتر) می تواند شیر نارگیل را کاهش دهد + 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب
*اگر قدرت مخلوط کن شما کمتر است، می توانید قبل از مخلوط کردن، بادام هندی را به مدت 20 دقیقه در آب داغ خیس کنید.
*برگرفته از مرغ چیلی لوبیا سفید خامه ای (یک دیگ!).
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است و در مقادیر کمتری که محدوده ارائه شده و بدون مواد اختیاری محاسبه می شود.

ارسال: 1 خدمات کالری: 385 کربوهیدرات ها: 59.1 g پروتئین: 20.2 g چربی: 12.2 g چربی اشباع شده: 2 g چربی های چند غیر اشباع: 1.9 g چربی های تک غیر اشباع: 6.9 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 670 میلی گرم پتاسیم: 1186 میلی گرم فیبر: 13.6 g شکر: 6.9 g ویتامین A: 167 IU ویتامین C: 6.9 میلی گرم کلسیم: 123 میلی گرم آهن: 5.5 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/creamy-vegan-white-bean-chili/