
بروزرسانی: 25 تیر 1404
نان ذرت بدون گلوتن آسان (یک قابلمه!)
این راز نیست که ما عاشق نان ذرت هستیم و قبلاً دستور العمل های آن را به اشتراک گذاشته ایم (نمایشگاه های A و B). منتشر نمی کنیم آخرین اگر ارزشش را ندارد آزاد کنید. پس به ما اعتماد کنید... همینطور است ارزشش را دارد! این کرکی و مرطوب است بدون گلوتن نان ذرت است به طور طبیعی شیرین شده است با عسل بسیار خوشمزه و به طور جدی آسان برای ساخت.
فقط 1 کاسه و 8 مواد تشکیل دهنده من بین من و تو ایستاده ام بهتر نان ذرت بدون گلوتن. منتظر چی هستی؟ فر خود را گرم کنید و بیایید آن را درست کنیم!
ما به شما گفتیم این نان ذرت درست می شود، اما چگونه راحت پرسیدن؟! خیلی راحت! ما تقریباً به آسانی وارد فروشگاه می شویم تا راهروی با مخلوط های بسته بندی شده را پیدا کنیم (اما جرات نکنید 😉).
به سادگی شیر مورد نظر خود را با روغن آووکادو (یا کره ذوب شده)، عسل (یا شکر نیشکر)، تخم مرغ و آرد ذرت هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه بماند (تا آرد ذرت نرم شود) در حالی که می روید و خودتان را تسکین می دهید!
وقتی شما (و آرد ذرت) به خوبی استراحت کردید، مخلوط آرد بدون گلوتن، بیکینگ پودر و نمک را با همزن بزنید.
مخلوط را در یک ظرف پخت با کاغذ روغنی بریزید و فر بقیه کار را انجام می دهد!
بنشینید و استراحت کنید شگفت آور نان ذرت بدون گلوتن به زودی برای لذت بردن شما در دسترس خواهد بود!
ما فکر می کنیم این نان ذرت انتخاب جدید شما خواهد شد! که آن:
ظریف
مرطوب
کره ای
خوشمزه
کاملا شیرین
بدون گلوتن غیر قابل تشخیص
و درست کردنش خیلی راحته!
آن را به مجالس تعطیلات بیاورید، از آن برای درست کردن نان ذرت استفاده کنید، یا از آن با کاسرول، سوپ و فلفل دلمه ای مورد علاقه خود لذت ببرید.
طرف های تعطیلات بدون گلوتن بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان
سهام 9 (اسلایدها)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1 فنجان شیر بدون لبنیات (ساده، بدون شیرینی // از بادام استفاده کردیم // و اگر بدون لبنیات نیست می توانید از شیر لبنیات استفاده کنید)
- 1/2 فنجان روغن آووکادو (یا لبنیات ذوب شده یا کره گیاهی)
- 1/2 فنجان عسل (یا نیشکر)
- 1 بزرگ تخم مرغ*
- 3/4 فنجان آرد ذرت متوسط \u200b\u200bآسیاب شده
- 1 ¼ فنجان مگابایت آرد بدون گلوتن مخلوط 1:1 (اگر بدون گلوتن نیست، می توانید از آرد همه منظوره استفاده کنید)
- 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر (بدون آلومینیوم*)
- 3/4 قاشق چای خوری نمک دریا
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) گرم کنید، یک ظرف پخت فلزی 8 در 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، شیر بدون لبنیات، روغن آووکادو (یا کره ذوب شده)، عسل (یا شکر نیشکر)، تخم مرغ و آرد ذرت را اضافه کنید. با همزن بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه بگذارید - این به نرم شدن آرد ذرت کمک می کند!
بعد از 10 دقیقه مخلوط آرد بدون گلوتن، بیکینگ پودر و نمک دریا را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را در ظرف پخت آماده شده بریزید و به آرامی تکان دهید تا اطراف لبه ها پخش شود و/یا روی آن را با کاردک لاستیکی صاف کنید. به مدت 28 تا 32 دقیقه بپزید، تا زمانی که مرکز آن هنگام لمس کردن به عقب برگردد.
اجازه دهید 10 دقیقه در تابه خنک شوند و سپس آنها را به توری خنک کننده منتقل کنید و اجازه دهید حداقل 10 دقیقه دیگر خنک شوند. می توانید آن ها را به صورت گرم میل کنید، اما برای داشتن بهترین بافت، قبل از برش دادن، بگذارید کاملا خنک شوند.
در روز اول بهتر است از آن لذت ببرید، اما باقیمانده آن را می توان به طور کامل در یخچال قرار داد و سپس در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 2-3 روز، در یخچال به مدت 3-4 روز یا در فریزر به مدت 1 ماه (یا بیشتر) نگهداری کرد. یک شب در یخچال یا در دمای اتاق حدود 4 ساعت یخ زدایی کنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BfxlEtwIQBo[/embed]
* برای نسخه های وگان، نان ذرت گیاهی کامل و بهترین نان ذرت گیاهی بدون گلوتن را بررسی کنید.
*زمان آماده سازی شامل یخچال نمی شود.
*اطلاعات تغذیه ای تقریبی است که با روغن آووکادو و عسل محاسبه می شود.
ارسال: 1 برش کالری: 295 کربوهیدرات ها: 42.7 g پروتئین: 2.7 g چربی: 13.8 g چربی اشباع شده: 1.6 g چربی های چند غیر اشباع: 1.8 g چربی های تک غیر اشباع: 9 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 21 میلی گرم سدیم: 389 میلی گرم پتاسیم: 111 میلی گرم فیبر: 2.5 g شکر: 15.5 g ویتامین A: 67 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 145 میلی گرم آهن: 1 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/easy-gluten-free-cornbread-1-bowl/