
بروزرسانی: 25 تیر 1404
سوپ نودل کاری تسکین دهنده (الهام گرفته از تایلند)
هوای سرد به معنای یک چیز است: سوپ آرامش بخش تکرار می کند! هدف جدید ما این است الهام گرفته از تایلندی سوپ رشته فرنگی با شیر نارگیل، خمیر کاری، سبزیجات و مرغ یا توفو انتخابی شما. خامه ای، زنجبیلی، تند، مغذی و بسیار راضی کننده است!
پاداش؟ این بسیار همه کاره است و تقریباً با هر سبزیجاتی که در دست دارید به خوبی کار می کند! روش های ساده طعم عالی بیایید این کار را انجام دهیم!
این سوپ نودل کاری آسان با شروع می شود رشته برنج را در آب جوش خیس کنید تا زمانی که نرم شود. ما دوست داریم از رشته فرنگی برنج قهوه ای استفاده کنیم که غلات کامل است و طعمی سالم و آجیلی دارد.
در ادامه به سراغ پایه خوشمزه این سوپ می رویم: موسیر تفت داده شده، زنجبیل، سیر و خمیر کاری تایلندی قرمز یا زرد. اگر گرمای اضافی دوست دارید، تکه های فلفل قرمز ضروری هستند!
سپس نوبت به تبدیل آن به سوپ با (مرغ یا سبزیجات) می رسد. آبگوشت و شیر نارگیلبه علاوه آمینوهای نارگیل یا تاماری برای افزایش طعم. این ترکیب آن را خامه ای، آرام بخش، بسیار خوشمزه و سبک و در عین حال رضایت بخش می کند.
همچنین رضایت بخش؟ پروتئین! انتخاب شما برای مرغ یا توفو - به سادگی آنها را مکعبی خرد کرده، اضافه کنید و قبل از افزودن سبزیجات، حدود 5 دقیقه بجوشانید.
برای سبزیجات، ما یک مخلوط را دوست داریم بوک چوی، قارچ و نخود فرنگی. نخود فرنگی بچه کمی ترد می افزاید، قارچ ها به آن عمق می دهند، و بوک چوی مقداری غذای جدی را به همراه دارد!
بسیاری از سبزیجات دیگر نیز در اینجا کار می کنند - بروکلی، هویج، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و ذرت همگی عالی هستند.
خط پایان نزدیک است! نودل ها را به کاسه های سرو اضافه کنید (تا هنگام آویزان کردن روی اجاق، نرم نشوند)، سپس سوپ را روی آن ها بریزید. چاشنی های اختیاری (آهک یا لیمو، گشنیز یا نعناع، \u200b\u200bو بادام زمینی یا بادام هندی) این سوپ را با درخشندگی، طعم علفی و تردش به جایگاه رستوران می رساند!
ما فکر می کنیم این سوپ ممکن است انتخاب جدید شما باشد! که آن:
خامه ای
آبگوشت
داغ
زنجبیل
راحت
مغذی
قابل تطبیق با همه خواران!
این سوپ برای همه چیز مناسب است، از یک وعده غذایی سریع در شب تا تمیز کردن یخچال آخر هفته، آماده کردن غذا (فقط صبر کنید تا پاستا را اضافه کنید!)، یا حتی تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام.
سوپ آرامش بخش تر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان
سهام 5 (~ 1 3/4 فنجان وعده)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل (یا روغن زیتون یا روغن آووکادو)
- 1 بزرگ تره فرنگی، نازک برش خورده (1 تره حدود 3/4 فنجان یا 90 گرم//یا یک پیاز زیر را می دهد)
- 3 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
- 4 میخک سیر خرد شده (4 حبه سیر ~ 2 قاشق غذاخوری یا 18 گرم به دست آورید)
- 2 قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز یا زرد (وگان/بدون گلوتن در صورت نیاز // ما از Mike\'s Curry Love استفاده کردیم)
- 1/2-1 قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز (بسته به ترجیح حرارت و سطح حرارت خمیر کاری شما)
- 4 فنجان آبگوشت انتخابی (مرغ یا سبزیجات)
- 1 (14 اونس) شیر نارگیل را می توان سبک کرد (یا برای یک سوپ پرچرب تر)
- 2 قاشق غذاخوری آمینوهای نارگیل (یا تاماری)
- 1 ½ پوند سینه یا ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست، به مکعب های کوچک برش دهید (یا 14 اونس. توفو بسیار سفت است(به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید)
- 3-4 فنجان بوک چوی ورقه شده (ما از بیبی بوک چوی // 2 عدد بیبی بوک چوی ~ 3-4 فنجان یا 225-300 گرم // یا گلچه های کلم بروکلی یا هویج، ریز خرد شده استفاده کردیم)
- 2 فنجان قارچ خرد شده (کرمینی، شیتاکه یا دکمه سفید همه کار می کنند // یا فلفل دلمه ای یا لوبیا سبز)
- 1 فنجان نخود فرنگی را به قطعات 1 اینچی برش دهید (انتخاب من // یا ذرت زیر منجمد)
- 1-2 قاشق غذاخوری لیموناد (یا آب لیمو // انتخاب من)
برای خدمات
- 8 اونس رشته فرنگی برنج قهوه ای (یا نودل های مورد علاقه دیگر//ما نودل های پد تای آنی چون را دوست داریم)
- نعناع تازه و/یا گشنیز (انتخاب من)
- بادام زمینی بو داده یا بادام هندی خرد شده* (انتخاب من)
- برش های لیمو یا لیموترش (انتخاب من)
- پاستا/نودل را طبق دستورالعمل بسته بپزید. (ما دوست داریم این پاستا را به یک کاسه ضد حرارت اضافه کنیم و به مدت 4-5 دقیقه با آب جوش بپوشانیم، اما با همه انواع پاستا جواب نمی دهد.) پس از نرم شدن، آبکشی کنید و کنار بگذارید.
در همین حین، روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. وقتی داغ شد موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. زنجبیل، سیر، رب کاری و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
آبگوشت، شیر نارگیل و آمینوهای نارگیل (یا تاماری) را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن، مرغ خرد شده (یا توفو) را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. مطمئن شوید که به جوش می آید. به جوش نمی آیدیا مرغ سفت می شود.
بوک چوی (یا بروکلی یا هویج) و قارچ (یا فلفل دلمه ای/لوبیا سبز) را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزید تا نرم شوند.
پس از نرم شدن، نخود فرنگی (یا ذرت) را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که نخودها به قوام دلخواه برسند، بپزید - ترجیح می دهیم نخودهایمان سبز و کمی ترد باقی بمانند.
آبگوشت را بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، برای روشنایی آب لیمو (ما 1 قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر)، آمینوهای نارگیل یا تاماری بیشتر برای طعم/شوری کلی، یا بیشتر فلفل قرمز برای گرما اضافه کنید.
برای سرو، رشته فرنگی ها را بین بشقاب های سرو تقسیم کنید و سوپ را روی آن ملاقه بگذارید. با نعناع خرد شده، گشنیز، بادام زمینی بوداده، بادام هندی یا برش های لیمو یا لیمو ترش (همه اختیاری) تزئین کنید.
سوپ و ماکارونی باقیمانده را به طور جداگانه تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید یا سوپ را (بدون پاستا) تا 1 ماه در فریزر قرار دهید.
*برای تفت دادن بادام هندی خام، یک لایه را به یک تابه خشک اضافه کنید و روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به پایین بپزید و مرتباً هم بزنید تا کمی قهوه ای شود (حدود 5 دقیقه).
*زمان آماده سازی شامل مواد اختیاری نمی شود و فرض بر این است که بوک چوی و نخود را در حین پختن سوپ خرد کنید.
*اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است که با استفاده از سینه مرغ، مقادیر کمتر در جایی که محدوده ارائه می شود و بدون مواد اختیاری محاسبه می شود.
ارسال: 1 خدمات کالری: 476 کربوهیدرات ها: 45.7 g پروتئین: 44.2 g چربی: 12.6 g چربی اشباع شده: 7.3 g چربی های چند غیر اشباع: 0.7 g چربی های تک غیر اشباع: 1.1 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 107 میلی گرم سدیم: 609 میلی گرم پتاسیم: 950 میلی گرم فیبر: 3.2 g شکر: 4.8 g ویتامین A: 542 IU ویتامین C: 24 میلی گرم کلسیم: 74 میلی گرم آهن: 2.2 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/cozy-curry-noodle-soup-thai-inspired/