
بروزرسانی: 25 تیر 1404
سالاد میوه زمستانی آسان (یک کاسه!)
میوه های زمستانی هستند بازماندگاناین باعث می شود که یکی از سردترین روزهای سال باشد. ما باید کمی از آنها قدردانی می کردیم. این سالاد میوه زمستانی ساده و پر جنب و جوش را وارد کنید!
تقریباً احساس می شود همچنین دستور ساده (1 کاسه، 5 مواد تشکیل دهنده، 15 دقیقه!) اما ما هستیم حداقل بالاخره بیکر. بیا درستش کنیم!
طرز تهیه سالاد میوه زمستانی آسان
این سالاد میوه زمستانی واقعاً آسان است! پیچیده ترین قسمت آن است هش نارنجی. ما فقط همین را قول می دهیم به نظر می رسد ترسناک بعد از اینکه یک بار این کار را انجام دادید، آماده خواهید بود که مهارت های خود را در تقسیم کردن به دوستان خود نشان دهید!
یا ... شما فقط می توانید از یک پرتقال بدون هسته استفاده کنید! اصلی هدف از تقسیم نارنجی است دانه ها را بردارید. همچنین پالپ و غشاها را از بین می برد و بهترین بافت و حداکثر شیرینی را تضمین می کند.
نحوه تقسیم پرتقالمی پرسی؟ اولین قدم این است پوست آن را قطع کنید. پس از بریدن قسمت های بالایی و پایینی پرتقال به طوری که آنها صاف باشند، انجام این کار ساده تر است (عکس زیر را ببینید). سپس می توانید کناره ها را به راحتی برش دهید.
بعد باید پرتقال را در یک دست بگیرید و ... داخل هر غشا را به آرامی برش دهید (تصویر زیر را ببینید) برای ایجاد اسلاید. شما اکنون پرتقال را تقسیم کرده اید. تو برو
سپس به سراغ پوست کندن و خرد کردن بروید کیوی و برش سیب! برداشتن پوست از کیوی بهترین طعم و بدون بافت تیره را تضمین می کند.
سپس می خواهیم همه میوه ها را برش دهیم حتی قطعات کوچک چون به نوعی طعم سالاد را بهتر می کند. منطق غیر قابل توضیح است. اما اعتماد کنید!
تنها چیزی که باقی مانده است: یک نم نم نم نم باران عسل، فشار آهک یا لیمو، و همه را با هم بریزید!
انار و نعناع آنها اضافات اختیاری برای تازگی و لمس رنگ هستند!
ما هیجان زده ایم که این سالاد میوه را امتحان کنیم! که آن:
تازه
ترد
پر جنب و جوش
زیبا
کمی شیرین شده
بسیار درست کردن آن آسان است
& ایده آل برای زمستان!
این سالاد از هر دو دنیا بهترین است: به اندازه کافی شیک برای سفره تعطیلات (از جمله انار + نعناع!) و به اندازه کافی ساده که در آخر هفته یخچال را تمیز می کنید!
بیشتر سالادهای زمستانی
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان
سهام 4 (~1 پیمانه)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 2 میانجیگری پرتقال ها را قطعه قطعه کرده و به قطعات 1-1/2 اینچی برش دهید (به دستورالعمل ها مراجعه کنید)
- 1 کوچک سیب های ترد را به قطعات 1-1/2 اینچی برش دهید (یا هر نوع شیرین و ترد دیگری مانند فوجی)
- 2 محکم، فقط بالغ 1 کیوی، پوست کنده و به قطعات 1/2 اینچی بریده شده است
- 1 قاشق غذاخوری لیموناد (یا لیمو، اما متوجه شدیم که لیمو طعم بیشتری می افزاید)
- 1 قاشق غذاخوری عسل (یا شربت افرا اگر گیاهخوار باشد)
پیش غذاها انتخاب من
- 1/3 فنجان دانه های انار (بهترین روش بریدن انار را اینجا بیاموزید)
- 1-2 قاشق غذاخوری برگ نعناع تازه خرد شده
پرتقال: برای برش دادن پرتقال، آن را روی تخته برش قرار دهید و با یک چاقوی تیز، قسمت بالا و پایین آن را جدا کنید و پوست و مغز آن را جدا کنید تا میوه در معرض دید قرار گیرد. سپس یک طرف صاف را به سمت بالا روی تخته برش قرار دهید و پوست و مغز باقیمانده را جدا کنید و در حین حرکت پرتقال را بچرخانید. پرتقال پوست کنده شده را در دست غیر غالب خود نگه دارید و با احتیاط آن را با حرکت نوسانی در غشاها برش دهید تا برش هایی تشکیل شود. دانه ها و غشاها دیگر به برش ها متصل نمی شوند. پس از اتمام برش، برش ها را برای سالاد به قطعات 1-1/2 اینچی برش دهید.
از طرف دیگر، اگر از پرتقال بدون هسته استفاده می کنید، به جای برش دادن آن، می توانید پرتقال پوست کنده شده را روی تخته برش قرار دهید، آن را از وسط نصف کنید، سپس آن را نازک برش دهید و به صورت مثلث های لقمه ای برش دهید.
سیب: ما دوست داریم پوست را برای سهولت و فیبر بگذاریم! سیب ها را به ورقه های تقریباً 1 اینچی برش دهید، هسته آن را بردارید و سپس آنها را به قطعات 1-1/2 اینچی برش دهید.
کیوی: انتهای کیوی را ببرید سپس یکی از انتهای بریده شده را روی تخته برش قرار دهید و با احتیاط پوست آن را جدا کنید. کیوی را به قطعات 1-1/2 اینچی برش دهید.
در یک کاسه یا ظرف سرو، پرتقال، سیب و کیوی خرد شده را اضافه کنید. آب لیمو و عسل را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود و هیچ توده عسل باقی نماند.
با دانه های انار و/یا نعناع خرد شده (هر دو اختیاری، اما بسیار زیبا) تزئین کنید.
بهترین زمانی که تازه است. سالاد باقیمانده (بدون نعناع) را می توان به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد زیرا مرکبات از قهوه ای شدن سیب ها جلوگیری می کند. نعناع در عرض 24 ساعت قهوه ای می شود و بهتر است درست قبل از سرو به آن اضافه شود.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=a5hhO5Z4w14[/embed]
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که بدون مواد اختیاری محاسبه شده است.
ارسال: 1 فنجان کالری: 88 کربوهیدرات ها: 22.6 g پروتئین: 1.1 g چربی: 0.3 g چربی اشباع شده: 0 g چربی های چند غیر اشباع: 0.1 g چربی های تک غیر اشباع: 0 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 2 میلی گرم پتاسیم: 273 میلی گرم فیبر: 3.5 g شکر: 17.5 g ویتامین A: 33 IU ویتامین C: 70 میلی گرم کلسیم: 41 میلی گرم آهن: 0.2 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/easy-winter-fruit-salad/