
بروزرسانی: 25 تیر 1404
ادویه باترکریم کدو تنبل وگان
دوستداران یخبندان، شاد باشید! ما یک جفت عالی برای نان کدو حلوایی، کوکی ها، کیک ادویه ای و موارد دیگر مورد علاقه شما داریم: کرم کره ای کدو حلوایی! منحط، شیرین، کره ای است (اما... سبزی + بدون لبنیات!) و به طور کامل کدو تنبل ادویه دار.
این رویای ظریف پاییزی فقط یک رویاست 1 کاسه، 5 دقیقه، و 4 مواد تشکیل دهنده دور خوراک کدو تنبل مورد علاقه خود را بگیرید و بیایید تزئین را شروع کنیم!
این فراستینگ ساده باترکریم با مخلوط کردن کره (وگان) و پودر قند با همزن برقی شروع می شود تا یکدست شود. نرم، سبک و کرکی.
سپس اضافه می کنیم طعم های پاییزی: پوره کدو تنبل و ادویه پای کدو تنبل، به علاوه کمی نمک (اختیاری است اما در صورت استفاده از کره بدون نمک توصیه می شود) برای افزایش طعم.
دوباره ترکیب کنید و ظاهر عالی خواهید داشت. مهارت کدو حلوایی ص فراستینگ با طعم پاییزی!
امیدواریم که ادویه کدو تنبل را دوست داشته باشید! که آن:
ظریف
کره ای
منحط
توانایی های متنوع
شیرین اما نه بیش از حد شیرین
وگان + بدون لبنیات
& ایده آل برای پاییز!
از این فراست خوشمزه روی کاپ کیک، کیک ادویه، نان کدو تنبل، کلوچه و موارد دیگر لذت ببرید!
غذاهای تند کدو تنبل بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان
سهام 10 (وعده 2 قاشق غذاخوری)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1/2 فنجان کره گیاهی نرم شده (ما عاشق کره Miyoko هستیم // اگر وگان/بدون لبنیات نباشد هم کار می کند)
- 2 فنجان پودر قند اگر گلوله شد الک می کنیم (مطمئن شوید که ارگانیک و گیاه پسند باشد)
- 2 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
- 1 نیشگون گرفتن نمک دریا (انتخاب من // در صورت استفاده از کره شور حذف کنید)
- با استفاده از همزن برقی در یک کاسه متوسط، کره گیاهی نرم شده و پودر قند الک شده را با هم مخلوط کنید تا نرم، سبک و پفکی شود.
پوره کدو تنبل، ادویه پای کدو تنبل و نمک (اختیاری) را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
- روی مافین، کلوچه ادویه دار، نان کدو تنبل، کلوچه و موارد دیگر سرو کنید! اگر بلافاصله از آن استفاده می کنید، می توانید فراستینگ را تا یک ساعت در دمای اتاق بگذارید. یا برای استفاده بعداً آن را در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ذوب نشود. تا یک هفته در یخچال یا یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.
وقتی آماده استفاده شد، 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید و قبل از تزئین کیک/کاپ کیک خوب هم بزنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=di6j47_HnaE[/embed]
*اطلاعات تغذیه تقریبی است.
ارسال: 1 (2 قاشق غذاخوری) سرو کالری: 167 کربوهیدرات ها: 24.4 g پروتئین: 0 g چربی: 8 g چربی اشباع شده: 6.4 g چربی های چند غیر اشباع: 0 g چربی های تک غیر اشباع: 0 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 53 میلی گرم پتاسیم: 10 میلی گرم فیبر: 0.2 g شکر: 23.6 g ویتامین A: 79 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 2.5 میلی گرم آهن: 0 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/vegan-pumpkin-spice-frosting/